Levering

Verzendingsbeleid

Cups lingerie streeft ernaar om bestellingen binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. (betaling dag+1) 

 

Waar leveren wij?

Wij leveren vooral in België & Nederland. Om te verzenden naar elk ander land dient er met Cups lingerie contact te worden opgenomen om de verzendkosten te bepalen. (indien deze niet bij de bestelling vermeld staan)

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Per bestelling brengen wij € 6,00 verzendkosten in rekening als je jouw pakketje overdag bij je thuis laat afleveren.

 

Wanneer moet ik geen verzendkosten betalen?

Plaats je een bestelling ter waarde van €75,- of hoger? Dan betalen wij alle verzendkosten en krijg je je favoriete lingerieartikels gratis thuisbezorgd. Voor leveringen buiten België worden steeds de verzendkosten aangerekend.

 

Verzendkosten altijd per bestelling

Voor iedere individuele bestelling van één of meerdere artikelen brengen wij verzendkosten in rekening. Ook als je meerdere bestellingen na elkaar doet. Dit heeft te maken met het orderverwerkingsproces wat ervoor zorgt dat bestellingen zo snel mogelijk verwerkt worden. Uiteraard kan u ons steeds contacteren om de verschillende zendingen samen te versturen en zo de extra verzendkosten uit te sparen. Op voorwaarde dat de verzendingsbonnen nog niet werden opgemaakt.

 

Track&Trace

Als we jouw pakketje verzonden hebben ontvang je een track&trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Het kan een aantal uren duren voordat de leveringsmaatschappij ook daadwerkelijk deze gegevens beschikbaar heeft op zijn site.