Ons verhaal

Toen ik op mijn twaalfde mijn eerste bh aan het passen was in een echte bh-winkel, dacht ik: dit is echt iets voor mij. De winkel stond vol met doosjes, er waren enkele kleine pashokjes en rekken vol met lingerie.

Mijn passie voor lingerie bleef en ik bracht veelvuldig bezoekjes aan verschillende boetieks, maar mijn kinderdroom verdween beetje bij beetje naar de achtergrond.  Tot ik in 2011 de kans kreeg om mijn leven om te gooien. Ik schoolde mij om, haalde extra diploma’s en zorgde dat lingerie mijn hele wereld werd. Hello, Cups Lingerie!

Cups Lingerie is een weerspiegeling van mezelf: voor impulsieve, eigenwijze, passionele, eigenzinnige en ietwat chaotische vrouwen. Mijn focus lag en ligt op kwaliteit en betaalbaarheid, minder gekende merken, en uiteraard ook op mezelf.

Ik had nooit gedacht dat er nog iemand bestond die zo goed zou passen bij de winkel, maar dat was buiten Kim gerekend. Intuïtief en impulsief, passioneel en empathisch. Perfect voor de winkel dus. En zo schrijven we nu verder aan ons verhaal. Eentje waarin we leren van onze klanten. 

Ons aanbod is voor en door onze klanten opgebouwd. Cups Lingerie is een verzameling verhalen van alle vrouwen die ooit bij ons langs geweest zijn. Ik geef je enkele voorbeelden:

  • Toen een van onze klanten plots borstkanker kreeg en geen gepaste lingerie vond, hebben we ons aanbod uitgebreid met Care lingerie.
  • Na verschillende vragen rond borstvoedingsbh’s, kreeg zwangerschapslingerie een permanent plaatsje in de winkel.
  • De badmodecollecties voor kinderen kwam er omdat mijn eigen dochters verliefd werden op de leuke badpakjes.
  • Postoperatieve bh’s zijn de redding voor vrouwen die niet meer tevreden zijn over hun borsten en overwegen een plastisch chirurg op te zoeken.
  • Onze klanten zijn modebewuste vrouwen die al eens graag een diepe uitsnijding of rugdécolleté dragen. Vandaar het grote aanbod aan accessoires.
  • Wij helpen mama’s zoeken naar ondergoed wanneer hun kinderen worstelen met hun identiteit. 
  • Wij helpen volwassen vrouwen bij hun transitie naar hun ware zelf.

Sinds een paar jaar hebben we ook een webshop. Onze klanten komen vaak van verder, dus ze zien graag al eens de collectie op voorhand voor ze naar de winkel komen.

Samen met vriendinnen shoppen? Dan wil je natuurlijk niet te lang wachten. Boek je privé shopmoment voor- en na de openingsuren, in groep of gezellig alleen!

Je leest het, we gaan voor elke klant op zoek naar de passende oplossing. Of het nu iets is wat we aanbieden of iets waar we nog nooit van hebben gehoord. Daar ligt onze uitdaging.

Wij helpen jou graag verder in jouw verhaal. Deel jij het onze? Ik ben ervan overtuigd dat wij jou kunnen verder helpen.

Tot binnenkort?
Lieve groetjes
An & Kim